this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Friday, February 24, 2012

SIBUK

busy dan busy dan busy lagi . rutin pelajar tetap di teruskan and final just around the corner . so wish me luck ! muahhh :)

Friday, February 3, 2012

YOU



miss you like crazy . seriously . malang nya bila kita tak dapat nak luahkan perasaan rindu kita nie dekat dia . awhhhhhh .

Saturday, January 28, 2012

takdir Allah .

Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya . Seriously. Terima lah takdir allah tu dgn redha . Takdir yg telah tersurat. Haha. Even takdir tu menyakitkan. Amat menyakitkan but at least takdir yg ditentukan utk aku tidak seteruk org lain . Ya allah kau lindungilah hamba dan rakan-rakan . Amin .

Saturday, December 31, 2011

THE BEST MOMENT EVER

yeayyyy new year sudah ! and new year kali nie new year paling best dalam sejarah hidup aku . mana tidaknya bila kita sambut new year bersama dengan orang-orang yang kita cinta , org yg kita sayang . org yg kita sayang tidak semestinya family kita sahaja malahan teman-teman rapat kita and org yang 'penting bagi kita' . tak terkata betapa gembiranya hati aku malam tadi . melihat bunga api , bergelak ketawa bersama dgn dia dan rakan-rakan . aku tak pernah menyangka akan ada lagi saat-saat bahagia bersama dia setelah semua yang berlaku pada tahun lepas 2011 . allah itu maha adil . dan aku bersyukur sekali dapat bersama dgn dia . tapi kalau bertepuk sebelah tangan takkan bunyi kan . and aku faham tu . dia tak mungkin lagi akan kembali pada aku and dia tak mungkin lagi akan jadi milik aku . tapi apa-apa pun aku tetap mendoakan kebahagiaan dia walaupun aku tak bahagia .

yeayyy yang penting malam tadi aku merasa saat-saat bahagia tu . terima kasih teman-teman . terima kasih kerana membuatkan saya tersenyum lebar malam tadi . hehe . suka yang teramat .

and aku berharap sangat malam tadi tidak akan jadi hari yang terakhir antara kami . hubungan kita takkan berakhir sampai di situ saja . we are friends keh :) and permulaan yang baik bagi 2012 :) and aku harap 2012 takkan jadi seperti 2011 . itu semua tidak akan berulang lagi . insyaAllah tiada lagi air mata untuk lelaki . *just cakap jehh bukan berjanji ;). amin ya rabbal alamin .




my baby fatin <3



kehadiran mereka (nady&fatin) menyinari hidup saya :)



sayang nady <3

Friday, December 30, 2011

30.12.2011

That day aku dah settle kan satu masalah . Masalah yg sentiasa menghantui fikiran aku . Dh lama benda nie bersarang dlm kepala otak aku and benda nie buatkan study aku terganggu , buatkan aku menangis . Hahhh , yes menangis? Terlalu banyak air mata yang telah aku keluarkan kerana dia . Dia pergi begitu shaja meninggalkan aku . Setelah aku berusaha melakukan apa saja utk menambat hati dia. Bila aku dah start sayang seseorang aku akan sayang org tu sepenuh hati aku. So bila aku di kecewakan .ya allah tak terkata betapa peritnya hati aku , betapa sedihnya hidup aku , hanya tuhan saja yang tahu hati dan perasaan aku . Aku cuba untuk selesaikan masalah ini dengan membuang segala perasaan ego aku segala perasaan malu aku semata-mata untuk mencari suatu perkara yg melibatkan hati dan juga perasaan aku and of course ianya melibatkan hidup aku and masa depan aku . Aku terlalu cintakan dia tapi aku tak boleh lawan takdir. Takdir yg telah tertulis bahawa jodoh aku bukan bersama dia. Terlalu perit untuk menerima semua ini. Kehilangan seseorang yang kita sayang yang kita cinta amat memeritkan. Aku tak boleh bohong diri sendiri yg aku masih belum boleh menerima takdir ini dengan redha. Dugaan ini terlalu berat . Lagi-lagi bila aku melihat kau bersama yang lain. Hati aku hancur. Nothing can describe my feeling right now . Dia berterima kasih padaku kerana aku tak membenci dia. Dia kata dia mempunyai sebab berbuat sebegini and aku masih mencuba untuk menerima hakikat yang dia bukan lagi milik aku.tapi alhamdulillah aku dgn dia berkawan .Lagipun hari nie adalah hari terakhir dlm 2011 . 2011 terlalu byk kenangan pahit manis suka duka aku bersama dia . Dan tentunya terlalunya byk air mata telah aku keluarkan utk insan yg dipanggil lelaki. Aku cuba untuk melupakan dia . New year kan. So kita lupakan lah yang lepas tu . Kita bukak buku baru dan akan ku pastikan tahun 2012 akan menjadi tahun yang paling gembira dalam hidup aku . Tiada lagi tangisan untuk engkau lelaki . Aku akan berusaha utk itu . Dan aku akan berusaha untuk focus dalam study sepertimana yang dipinta oleh keluarga dan dia . Amin .

So , happy new year all ! Happy new year sayang ! Me bersyukur sgt dpt peluang sambut new year sama-sama dgn dia insyaAllah malam ini :)

Sunday, December 25, 2011

if I have a chance ......

If I have a chance ... Yeahh for sure I would do anything to make the time stop at the past , at that I with you as your girl , as you life partner . I'm the lucky girl that time . I'm happy all the time with you . I love the way you make me smile . I love the way you make a joke , I just love everything about you. I really love the way you are. And nobody can change it . They don't know all the reason I take the risk to be with you. They don't even understand me . They don't know how much my love for you . Nobody know that and nobody can understand that. I take the risk to be with you , I know this gonna happened at the end but I'm happy cause I had a chance to be with yóu even for a Short time ! But for me its so great to be with you !its wonderful time bebehh . And if I have the second chance I won't let you go baby .I hope you can listen to me , I hope one day you will realise the existance of me . And I hope one day god will give me an opportunity to be your partner life forever and ever ! InsyaAllah . Amin yarabbal alamin .


*p/s : credit to my beloved friends : aku terlalu sayang kat korg . Aku faham korg taknak tgk aku bersedih . Aku nak lupakan dia , bukan aku tak cuba . Beribu kali dah cuba tapi gagal . Aku tak blh lupakan dia lagi . Tapi insyaAllah aku berjanji aku akan cuba sebaik mungkin utk lupakan dia. Aku pun taknak sebab hal cintan cinton nie pelajaran merosot . Any way thanks sebab care sgtt . Loveeee youu all so muchhh ♥♥♥

Wednesday, December 14, 2011

HOPEYOUWILLCOMEBACKTOME :(

MISS HIM BADLY . SERIOUSLY . PLEASE BE WITH ME BABY . PLEASE COME BACK TO ME AGAIN . I WANT YOU TO BE MINE FOREVER CAN ?