this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Sunday, November 27, 2011

28-11-11 TODAY :)

hehe . i'm happy , seriously :) just back from meet him . pegi tah mana ceruk tanpa hala tuju dgn hujan lg . tapi keluar dgn dia mmg best ahh . happy can see her face , can see he smile , he smile at me and hold my hand . shit ! seriously i love you so much . dgn masalah yg melanda ktorg skang nie and this what he said to me .

abg : abg nak aimi janji dgn abg blh tak ?
me : ape ?
abg : abg nk aimi belajar btl2 . jgn risaukan pasal abg sgt . aimi anak 1st , aimi harapan keluarga even aimi perempuan .
me : *terdiam , tak taw nk ckp ape . sedih, rasa cam nak nangis but aku tahan air mata nie .
abg : *still bercakap psl td lg . and pandang muka aku menanti jawapan .
me : ntah .

aku cintakan dia . aku janji insyaAllah aku akan belajar btl2 . aku taknak aku jd beban dekat dia . die dah ade terlalu byk masalah and aku taknak tambah mslh die lg. aku akan cuba lakukan apa yg die nak tu . aimi akan cuba buat utk abg .walaupun cinta kami nie terlarang tapi aku percaya kalau ade jodoh adelah . insyaAllah , tiap hari aku berdoa pada tuhan , harap hubungan kami nie akan berkekalan . amin :)

p/s:aimi syg abg sgt2 . teramat sygkan abg .thanks for today and thanks for everything babyyy <3 <3 <3