this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Friday, November 25, 2011

HARAPAN :)

wahhh harapan tu ! mcm ape jekk tajuk . but thats the real. HARAPAN :) yahh, mmg semua manusia ade byk harapan . we hope bla bla bla . but harapan aku nie a bit different. maybe tak different mana pong . harapan aku same mcm org lain yg bercinta . my hope is I WANT THAT BOY BADLY ! YEAHHH , AKU NAK DIE . SGT2 NAKKAN DIE . aku dh terlanjur sayang kat die .seriously nie sume berlaku di luar jangkaan aku . thats normal bebeh ! human have feeling ! yahhh i know . but my feeling ? aku cintakan die . sayangkan die kowt. teramat sygkan die . but he's NOT MINE . even he said to me ' i'm yours' :)comelnya die time tu . teringat one of my friend said 'baru couple , blm kawin lg.sedangkan org dah kawin pown blh cerai ' yahh i remember that. but he want both of us . then what i'm gonna do ? seriously buntu . tiap hari kowt aku fikir pasal nie . benda nie selalu spoil mood aku . aku pening , sampai bila benda nie akan selessai. aku cuba nk elesaikan nya. aku igt aku nk undurkan diri. tapi ? persoalannya . mampukah aku ? thats it. blh ke aku hidup tanpa die tu . aku cuba utk solve benda nie so aku tak perlu runsing fikir pasal nie -.- aimi :)