this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Tuesday, November 29, 2011

LELAKI KEPARAT :)

HAHA , mmg sesuai kowt name tu utk kau . knp lah kau nak kecoh2 . kalau aku dh mintak break tu , dh2 lah tu . tk perlu nak persoalkan knp dan mengapa dan ape2 jelahh kan . haishhh . buat aku runsing lah . aku malas nak layan kau . then kau nak pegi buat status gila bagai kat fb tu knp? status bapak ahhh jiwang . aku taw and aku percaya what goes around comes around . mmg aku tahu satu hari nanti benda nie akan kembali kat aku pown . jadi kau tak perlu nak buat aku pening nak fikir pasal kau . byk lg benda penting yg aku nak fikir . focus jelah kat study kau and aku pown nak focus kt study aku . kita buat lah haluan amsing2 . let me go . biarkan aku bahagia dgn pilihan aku kk :) *credit to that jantan ;)


*********************
any way , class mggu nie packed yg teramat . class QMT hari nie batal so ade lah time nk rest kjp kan . esk , ade class ganti BEL . so kena tatap muka sir yg hensem lagi kerek tu 4 jam ? gilaaaaaa tu balaj english 4jam . tak pernah dibuat org . konform kuar kls BEL jee trs speaking #padahal . then this weekend tak boleh balik :( knp lah nk buat KI sabtu and ahad nie jugak . aku nk tgk ombak rindu laahhhh ! hishhh . saboo sabooo -.- ikut jelah aimi, kau tu student unikopwing . jgn nak byk ckp sgt lah #kdhbye -.- utk awk tu , ade pesanan nie : saya syg awk and rindu awk. hehe *menyempat jekk :)