this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Saturday, December 3, 2011

CEKEWA !

hehe . kecewa lah ! yesss , seriously kecewa gila dgn kau . yes engkau lah . kau dah buat aku jatuh cinta kat kau , kau bg aku harapan setinggi gunung kinabalu . then now lps aku dah sayang kat kau THIS WHAT I GET ? haa , ini yg kau bg kat aku ? kau tgglkan aku tanpa khabar berita . kau tak contact pown aku even satu text said that kau busy pown aku blh faham . se-busy mana lah smpi satu text pown tak blh kan ? tipu sgt tu . seriously aku nak cuba lupakan kau . tapi payah . berak berak *ckp dlm slang kelate .
aku saye ke mu. so now kalau kau rasa aku nie perlu dlm hidup just tell me .then kalau kau tak perlukan aku , just end all this . aku dah tak sanggup lah . kecewa sgt dgn kau #kdhbye