this smile will not disappear as long as my family and friends is by my side :D *love them a lot
AimiMasturaBintiMohamadSayoti .

Wednesday, December 7, 2011

POTPETPOTPET

DEAR DIARY ;)

dah lama tak update blog . RINDU BANGET DONG ! hehe . macam-macam perkara yang berlaku . sabtu and ahad tu aku tak blh blk rumah ade kemahiran insaniah then kena dengar ceramah semua tapi best because the 2nd day of KI , LDK satu group ngn awak tu . si capital N . hehe . comel nya dia tu . sumpah dari sem 1 aku admire gila kat dia . tapi takde lah suka mana pown , just suka tgk muka dia yg comel tu kan . hehe .

**********************
then ptg nya lps habis KI kami beramai-beramai ke mid valley :) 1st time keluar ngn dorg . not bad lah . tgk ombak rindu , main bowling *bowling yg memalukan ;) , shopping, jalang-jalang . mmg duit keluar mencurah-curah mcm air lah ! haha . then sunday pun kuar lg after KI pegi wangsa walk pulobb ngn nen ngn ema tgk movie cite TROY ehh tak power rangers ahh ! haha .

**********************
selesai dah cite psl kawan , now nk luahkan kesedihan yg terbuku di lubuk hati sy nie . it's about him . dh seminggu lbh kowt dia tak contact . and aku pun tak contact dia. wondering why ? sbb aku dh putus asa , dia takde pun terhegeh-hegeh nak contact kita , takkan kita nk contact dia kan ? tak pernah aku rasa kecewa sekecewanya mcm skang nie . tah ilmu hitam apo lah yg dia dh guna nie . haha . the main point is susah nak lupakan dia . then how to do ? den pungg dok tahu -.- just saba , insyaAllah ade jodoh nanti adelah :)

**********************
hehe . now cite psl tupai ! haa takot ! td ade tupai masuk bilik kami . haha . semua pakat berlari mcm haram except si syikin . bengong ! ade ke org tgh berlari menjerit mcm ape tah tu dia ckp tupai tu comel . tehee -.- gilo ke apo anak org nie ! tapi pape pun thanks to syikin sbb dia lah penyelamat 12-2 ann :) cayalah kin ! lipas kau takot tapi tupai kau ckp comel . pelik beno kawan aku nie -.- tak caya ?? see this .



si penyelamat kami :)




KAMI :)